Geopolitică

G20 aprobă introducerea pașapoartelor pentru vaccinare și a identităților digitale globale

G20 aprobă introducerea pașapoartelor pentru vaccinare și a identităților digitale globale

Printre numeroasele subiecte care s-au discutat la întrunirea G20 de la Bali, la reunirea celor mai mari economii din lume, nu a lipsit, bineînțeles, managementul global al sănătății în vederea predicției „viitoarelor pandemii”, deja prezise de instituțiile internaționale.

Grupul G20 a adoptat cererile de transformare radicală a realității sociale și politice susținute de unele organisme internaționale puternice, a inclus în rezoluția finală a summit-ului indonezian necesitatea adoptării standardelor comune a pașapoartelor de vaccinare, precum și a sistemelor de identitate digitală.

„Recunoaștem importanța standardelor tehnice și a metodelor de verificare comune, în cadrul IHR (2005), pentru a facilita călătoriile internaționale fără întreruperi, interoperabilitatea și recunoașterea soluțiilor digitale și non-digitale, inclusiv dovada vaccinărilor.

Susținem dialogul și colaborarea internațională continuă pentru construirea de rețele globale digitale de sănătate, ca parte a eforturilor de a consolida prevenirea și răspunsul la viitoarele pandemii, care ar trebui să valorifice și să se bazeze pe succesul standardelor existente și al certificatelor digitale COVID-19.”, se poate citi la punctul 23 din declarația finală.

În acest fel, proiectul de „restructurare” al societății, cunoscut sub numele de „Marea Resetare”, promovat în comun în 2020 de prințul de atunci de Wales, acum Regele Charles al III-lea, și fondatorul Forumului Economic Mondial (WEF), Klaus Schwab, a pătruns în inima marilor decidenți ai statelor care au participat la summit.

Nu întâmplător la G20 a participat Klaus Schwab, un inginer și economist german, care, în timpul discursului său, nu a ascuns acest „plan” de transformare sistemică a realității care își găsește cel mai mare instrument în tehnologiile futuriste și în digital:

„Dacă ne uităm la toate provocările, putem vorbi de multiple crize economice, politice, sociale, ecologice și instituționale. Dar, în realitate, cea cu care trebuie să ne confruntăm este o profundă restructurare sistemică și structurală a lumii noastre. Și asta va dura ceva timp, iar lumea va arăta diferit după ce vom trece prin acest proces de tranziție.”

Obiectivul principal al redresării preconizate de Forumul de la Davos este transformarea socială și antropologică în numele controlului tehnologic asupra populației mondiale, posibilă prin tehnologia digitală și sistemul de pașapoarte de vaccinare.

Aceleași solicitări au fost prezentate de liderii care au participat la B20 (business 20), cel mai autoritar grup de afaceri înființat de G20 cu scopul de a formula recomandări într-o gamă largă de sectoare strategice către președinția rotativă a Summit-ului.

În prima zi a reuniunii B20, ministrul indonezian al sănătății, Budi Gunadi Sadikin, a declarat că:

„țările G20 au convenit asupra acestui certificat digital folosind standardul OMS și îl vom prezenta la următoarea Adunare Mondială a Sănătății de la Geneva ca o revizuire a legislației: „sănătate internațională”.

În acest fel, a adăugat Sadikin, „pentru următoarea pandemie, în loc să blochezi mișcarea oamenilor sută la sută, se va putea garanta o anumită mișcare a oamenilor”.

Solicitarea ministrului indonezian al sănătății pentru un certificat digital de sănătate a devenit parte din recomandările politice oficiale ale B20 către G20.

Comunicatul final de 132 de pagini al B20 afirmă că țările membre ar trebui „să promoveze schimburi suplimentare și să utilizeze strategic schimbul de știință, tehnologie și date adecvate pentru detectarea crizelor, creând un cadru global de coordonare pentru atenuarea crizelor viitoare”.

În timp ce, pe de o parte, inițiativa promovată de OMS, B20 și WEF va contribui, fără îndoială, la un control mai mare asupra populației, catalogată (înregistrată) în totalitate digital, pe de altă parte, nu este deloc evident că această decizie va fi efectiv eficientă la nivel sanitar.

Deja în august 2021, OMS a publicat un ghid de 99 de pagini privind implementarea documentației digitale a certificatelor COVID-19, în care se precizează că „un permis de sănătate bazat exclusiv pe starea individuală de vaccinare poate crește riscul de răspândire a bolilor”, deoarece vaccinurile anti-Covid 19 nu previn infecția și transmiterea.

Ceea ce a mai fost confirmat recent într-un mod mai mult decât explicit de către Janine Small, președintele dezvoltării piețelor internaționale a Pfizer, care într-o audiere la Parlamentul European, ca răspuns la o întrebare, a spus:

„Mă întrebați dacă știam că vaccinul a întrerupt sau nu transmiterea înainte de a-l introduce pe piață? Dar nu... Știi, chiar a trebuit să ne mișcăm cu viteza științei.”

Este legitim să ne întrebăm, așadar, dacă implementarea pașapoartelor de vaccinare și a identităților digitale, mai degrabă decât protejarea sănătății cetățenilor, nu servește la implementarea acelei „restructurari profunde a lumii” sub steagul controlului tehnologic evocat de Klaus Schwab.

Acesta din urmă, de altfel, este un mare susținător al transumanismului, ca o mare parte a elitei capitaliste liberale, o ideologie care include în cadrul său teoretic voința de a domina natura și omul însuși.

Potrivit WEF: „Aceste pașapoarte (de vaccinare) servesc în mod natural ca o formă de identitate digitală”, iar identitatea digitală, la rândul său, cuprinde toate datele personale ale unei persoane, inclusiv site-urile web pe care le vizitează, achizițiile online, dosarele medicale, conturile financiare și „prietenii” din rețelele sociale.

„Marea resetare”, dezvoltată datorită sprijinului tuturor organismelor internaționale, inclusiv al G20, ar putea duce, prin urmare, la o înăsprire a controlului populației, care se potrivește bine modelului tehnocratic îmbrățișat acum de majoritatea guvernelor occidentale și nu numai.

Sursa: lindependente.online

Declarația G20 BALI: https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/11/16/g20-bali-leaders-declaration/

Traducere integrală declarație G20: Declarația liderilor G20, Bali, Indonezia, 15-16 noiembrie 2022

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).