Sănătate

BOOM: Comisia Europeană și OMS semnează un acord pentru „Global Green Pass”!

BOOM: Comisia Europeană și OMS semnează un acord pentru „Global Green Pass”!

Pașaportul mondial de sănătate nu mai este o predicție a „teoreticienilor conspirației”, ci o realitate!

Ceea ce a fost urgență, și care, prin urmare, ar fi trebuit să rămână limitat la perioada de pandemie, a devenit efectiv o obișnuință, confirmând rolul urgențelor în accelerarea construcției de noi aranjamente socio-politice, de sănătate și siguranță. 

Acest lucru este confirmat de noul acord semnat ieri între Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Comisia Europeană, care prevede adoptarea sistemului de certificare digitală Covid19 al UE, așa-numitul Green Pass, pentru a stabili un sistem de control uniform între statele membre ale agenției care ar trebui să contribuie la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume de amenințările actuale și viitoare pentru sănătate, inclusiv pandemii. 

De altfel, se știe că de ceva vreme casandrii puterii internaționale avertizează lumea să se pregătească pentru viitoarele pandemii, și poate mai letale, lansându-se în previziuni care ridică mai mult de câteva întrebări.

În orice caz, acesta este doar primul element a ceea ce va constitui o rețea globală a OMS de certificare digitală a sănătății care se încadrează perfect cu digitalizarea totală a proiectelor de viață promovate de Comisia Europeană și de Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos. 

Mai mult, publicația italiană L'Indipendente reușise să anticipeze acest proiect în urmă cu mai bine de un an, când OMS lucra deja în această direcție. 

Acum, așadar, pur și simplu asistăm la realizarea acelei inițiative destul de repede.

„Parteneriatul este un pas important pentru Planul de acțiune digital al Strategiei globale de sănătate a UE.  Folosind cele mai bune practici europene, contribuim la standardele de sănătate digitală și la interoperabilitatea la nivel global”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul UE pentru sănătate și siguranță alimentară. 

Prin urmare, certificatele de vaccinare nu vor dispărea odată cu sfârșitul pandemiei, ci vor continua să funcționeze eficient, creând condițiile pentru monitorizarea capilară a stării de vaccinare a cetățenilor, prevenind eventual pe oricine care nu este în conformitate cu vaccinările de la orice mișcare și orice alt drept garantat de Constituție. 

Inițiativa se integrează cu proiectul portofoliului european de identitate digitală, conceput tocmai în vederea digitizării tuturor datelor, inclusiv a datelor de sănătate referitoare la vaccinări. 

Rezultă un context de digitalizare totală a vieții și a realității de care nimeni nu va putea scăpa fără a fi exclus de la accesul la principalele servicii și de la posibilitatea de a călători liber. 

Este un proiect care nu se naște astăzi, dar pe care filantropii internaționali, Comisia Europeană și WEF îl desfășoară de ceva vreme: gândiți-vă că deja în 2020 Bill Gates lansase ID2020.

Astăzi, proiectele lui Bill Gates și WEF sunt implementate de OMS și Comisia Europeană: inițiativa actuală urmează acordul din 30 noiembrie 2022 dintre comisarul Kyriakides și doctorul Ghebreyesus pentru a îmbunătăți cooperarea strategică în problemele globale de sănătate.

OMS va adopta la nivel global certificate interoperabile Covid 19, denumit „certificat digital UE Covid-19” sau „EU DCC”, ca un prim pas către construirea unei rețele globale de certificare digitală a sănătății. 

Această inițiativă va fi deja operațională începând cu luna curentă, iunie 2023, și își propune să fie dezvoltată progresiv în lunile următoare

„Pe baza rețelei de certificare digitală de mare succes a UE, OMS își propune să ofere tuturor statelor membre ale Organizației Mondiale a Sănătății acces la un instrument de sănătate digitală open-source, care se bazează pe principiile echității, inovației, transparenței, protecției datelor și confidențialității”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS.

Este un pas important spre acea tranziție digitală susținută cu tărie de finanțele mondiale, de susținătorii fanatismului hipertehnologic, de așa-zișii filantropi și de WEF și care constituie un punct de cotitură decisiv pe un dublu nivel, antropologic și socio-politic!

Primul, de fapt, contribuie la construirea „noului om digital ”, un sclav al tehnologiei și al presupusului „convenient” al acesteia!

Al doilea, democrația face loc tehnocrației, în care tehnologia va domina omul și realitatea, reducând la minimum dreptul de liberă alegere al cetățenilor ale căror date și mișcări vor fi urmărite și monitorizate în orice moment. 

Următorul pas în această direcție încă puțin discutată ar putea fi adoptarea de cipuri subcutanate prin care, grație 5G și internetului obiectelor (IoT), este posibil să faci orice digital, de la cumpărături până la deschiderea ușii mașinii și a ușii din față de la distanță. 

În momentul de față, cert este că tehnologia adoptată de UE în perioada de urgență a permis înființarea unui sistem global de sănătate care constă într-un certificat digital internațional de vaccinare sau profilaxie fără de care ne va fi foarte greu să ne deplasăm! 

În același timp, asistăm și la una dintre primele inițiative politice globale, legitimate de „criza sănătății” și riscul unor pandemii ulterioare, convergând către proiectul de guvernanță globală promovat de WEF și condus de entități supranaționale și forțe financiare globale.

Uite cum o altă așa zis conspirație devine realitate, ni se arată cum pandemia a fost doar un pretext pentru agenda acestor psihopați care conduc lumea după bunul lor plac și în funcție de interesele lor!

Mulți ați râs atunci când cei care înțeleg pericolul v-au avertizat, noi am publicat și despre planul OMS de anul trecut, unde s-a decis adoptarea tratatului pandemic mondial prin care OMS își acordă puteri depline!

Înțelegeți acum că ni se pregătește ceva mult mai grav decât ce a fost în pandemie? Sper ca măcar cei care ne citesc să fi deschis ochii și să dea mai departe informația!

Sursa: lindependente.online 

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).