Sănătate

BOOM COVID: studiile investighează acum afectarea creierului și ADN-ului în urma vaccinărilor!

BOOM COVID: studiile investighează acum afectarea creierului și ADN-ului în urma vaccinărilor!

Matteo Bassetti, virustarul din Italia, îi critică pe cei care i-au sfătuit pe oameni împotriva inoculării.

Dar Pfizer & C. înșiși au precizat că riscurile nu erau cunoscute. Acum literatura științifică este de acord că există riscuri.

Doctorul Matteo Bassetti tocmai ne-a sunat pe mine și pe ceilalți doctori ticăloși care, după ce au verificat modul în care, folosind protocolul profesorului Cavanna, boala era vindecabilă și, prin urmare, gestionabilă, ne-au sfătuit utilizarea vaccinurilor Covid.

Raportul cost-beneficiu al acestor medicamente este tragic negativ. Efectele lor negative sunt mult mai mari decât beneficiile lor, așa cum subliniase deja Peter Doshi (de asemenea, un ticălos?).

Iatrogenul este definit ca prejudiciu rezultat din administrarea unui act medical. Vaccinările sunt acte medicale care se administrează persoanelor sănătoase.

Antibioticele și chimioterapia pot avea efecte secundare devastatoare, dar sunt administrate persoanelor bolnave.

Acestea sunt menite să evite un deces prin infecție sau un deces din cauza cancerului. Dacă fac 10 daune pentru a evita 20 de daune, atunci administrarea lor are sens.

Vaccinarea se face pe un organism sănătos. Dacă provoacă 10 pagube pentru a evita întâlnirea unei boli fără tratamente alternative și cu o rată mare a mortalității, este totuși un gest discutabil, despre care normal se poate discuta.

Dacă provoacă 100 de daune pentru a evita o boală care este tratabilă și care, dacă este tratată corespunzător, ar avea o rată de mortalitate foarte scăzută, este o infracțiune medicală.

Există puncte deosebit de prețioase în corpul nostru: ADN-ul și creierul.

Momentul în care ADN-ul și creierul nostru suferă modificări în urma administrării unui medicament, ne aflăm în terenul unei infracțiuni grave.

Termenul de genotoxicitate se referă la capacitatea de a modifica ADN-ul. Nenumărate site-uri „anti-fake”, toate site-urile medicale guvernamentale, ca să nu mai vorbim de pirotehnicienii din ce în ce mai mulți, virologii de televiziune, ne-au informat că ARN-ul nu poate modifica ADN-ul și că oricine crede așa este un pământean plat.

Deci acestea sunt suflete sincere care nu au auzit niciodată de cuvintele transcriptază inversă și delta polimerază.

Păcat că aceleași fișe tehnice ale celor două medicamente în cauză nu au aceeași mare siguranță.

Pe fișa tehnică Pfizer se precizează că nu se cunosc efectele asupra genotoxicității și carcinogenității, dar se "crede" că componentele vaccinului nu au potențial genotoxic.

SE CREDE PE BAZA A CE, DAT FIIND CĂ NU S-AU FĂCUT STUDII?

SENTINȚA: SE CREDE CĂ COMPONENTELE NU AU POTENȚIAL CANCERIGEN, NU EXISTĂ.

ÎN PLUS, „SE CREDE” NU ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEM SIGURI.

Pe fișa tehnică a medicamentului Moderna scrie chiar că acesta are un potențial de genotoxicitate scăzută: genotoxicitate scăzută și fără genotoxicitate.

Ceea ce taie toate aceste afirmații este o lucrare suedeză (mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm), publicată în februarie 2022, care a evidențiat fără îndoială modul în care ARN-ul mesager conținut în serul Pfizer pătrunde în celulele ficatului uman pentru a fi transcris printr-o ADN polimerază inversă.

ADN-ul uman este modificat și va continua pentru eternitate, sau mai degrabă până la moartea pacientului, pentru a produce proteina Spike, care este toxică.

Oricine susține că serurile nu sunt genotoxice nu a studiat literatura de specialitate.

Concret, printre componentele pe care le găsim în lista de excipienți, se numără trei elemente de sigură îngrijorare: ALC-0315, ALC-0159 și DSPCALC109.

EMA a acordat permisiunea de a utiliza aceste componente care au potențial genotoxic și cancerigen deoarece sub cele două doze aceste potențiale sunt mici.

De fapt, pe fișa tehnică a medicamentului scrie că se recomandă două administrări.

Dar medicii vaccinatori au injectat mult mai mult de două. Nu numai atât: ministerele sănătăţii au cumpărat doze pentru ca fiecarei persoane să i se injecteze mai mult de două doze.

Cercetătorul NMD Colleen Huber (traducerea în italiană este aici: sabinopaciolla.com/danni-cerebrali-dopo-la-vaccinazione-covid/) a scris pe Substack că cei care au dezvoltat vaccinul Covid erau deja conștienți în noiembrie 2020 că medicamentul a putut să trecă bariera hematoencefalică și astfel intră în creier.

Bariera hematoencefalică este formată din joncțiunile strânse dintre celulele endoteliale care alcătuiesc peretele capilar, susținute de lichidul cefalorahidian.

Aceste bariere solide și lichide stau în calea moleculelor și agenților patogeni. S-a spus că vaccinurile Covid au rămas la locul injectării și nu s-au răspândit în restul corpului, în ciuda fiziologiei circulației, cunoscută de secole, care infirmă această afirmație.

În noiembrie 2020, cercetarea comandată de Pfizer către Acuitas Therapeutics pentru a testa vaccinul la șobolani evidențiază, în raportul de farmacocinetică, că componentele vaccinului Covid și ARNm pe care îl transportau au fost găsite într-un timp cuprins între câteva minute și câteva ore, în creier, ochi, inimă, ficat, splină, ovare și alte organe ale șobolanilor.

Raportul constatărilor a fost depus de Pfizer la FDA, în baza unei hotărâri judecătorești. Alte studii au arătat că ARNm încorporat în particulele lipidice (Lnp) traversează bariera hemato-encefalică și ajunge în creier unde efectuează o acțiune puternic inflamatorie.

Multe dintre aceste leziuni pun viața în pericol, cum ar fi tromboza sinusurilor venoase cerebrale, care blochează un vas de sânge din creier și împiedică circulația chiar și la cele mai mici vase care se ramifică din acesta, provocând leziuni ale țesutului cerebral, așa cum se întâmplă în cazul unui accident vascular cerebral.

Seneff și colegii lor descriu, de asemenea, tulburări neurocognitive în urma vaccinării împotriva Covid, deoarece proteina Spike care este produsă de celule și se acumulează poate provoca neuroinflamație și, de asemenea, se poate plia în plăci de amiloid.

ELE POT CREȘTE SIMPTOME ASEMĂNĂTOARE ALZHEIMERULUI.

Abramczyk și alții au demonstrat în vitro deteriorarea mitocondriilor expuse la ARNm a vaccinului Covid, cu o scădere a producției de Atp de care celulele au nevoie pentru a produce energie, în absența căreia suntem mai slabi și mai vulnerabili la boli, inclusiv cancer.

Leziunea neuronală cel mai ușor de detectat, datorită imagisticii prin rezonanță magnetică, este pierderea mielinei, teaca care înconjoară prelungirea fiecărui neuron și conduce impulsurile nervoase.

Scleroza multiplă este o manifestare frecventă a demielinizării și este în creștere.

În urma vaccinării, au fost raportate cazuri de agravare a sclerozei multiple preexistente sau latente sau de nou debut al acesteia.

Au fost raportate și alte boli demielinizante, precum sindromul Guillan Barré, o boală autoimună în care sistemul imunitar atacă sistemul nervos, provocând slăbiciune până la paralizie.

Un studiu Lancet raportează că paralizia nervului facial, sau paralizia lui Bell, a fost observată de 3,5 până la 7 ori mai mult la populația care a primit vaccinul Covid decât la cei nevaccinați.

Au fost raportate, de asemenea, encefalopatii, encefalită, convulsii epileptice și exacerbarea convulsiilor la subiecții deja afectați.

În 2021, anul în care vaccinurile împotriva Covid-19 au atins apogeul, medicina a recunoscut leziuni funcționale, cum ar fi pierderea memoriei, afazie, deficite motorii și senzoriale, slăbiciune musculară și tremor, dureri de cap devastatoare și invalidante.

În alte cazuri a existat o agravare a patologiei neurologice preexistente, precum Parkinson, și a tulburărilor neurologice funcționale, chiar și la tineri.

Am păstrat studiile pe care le-am menționat în acest articol pentru că ele dispar de pe web.

ÎNTREBAREA MEA ESTE: AUTORII ACESTOR STUDII SUNT TOȚI TICĂLOȘI?

Sunt colegii din Asociația Medicilor conștienți că medicamentele pe care le numesc vaccinuri anti-Covid sunt declarate de literatură ca fiind genotoxice, cancerigene și capabile să provoace tromboză, demență, cancer și boli demielinizante și simptome precum Alzheimer, paralizie?

Aceștia injectează copiilor, adolescenților și femeilor însărcinate medicamente care modifică ADN-ul și traversează bariera hemato-encefalică.

Boala sub vârsta de patruzeci de ani are o mortalitate foarte scăzută. Eficacitatea așa-ziselor vaccinuri este foarte scăzută.

Companiile farmaceutice însele raportează o eficacitate relativă de 95%. Important este însă eficacitatea absolută care se obține prin înmulțirea eficacității relative cu incidența bolii: cifra care iese este 0,7%.

Și toate acestea după ce pacientul a pus semnătura unei foi care descarcă toată responsabilitatea pe umerii lui.

Este o onoare să nu mai fii membru al Asociației Medicale (Silvana de Mari)!

(Dacă ați apreciat acest articol, poate vă puteți gândi să faceți o donație pentru Cronica Diasporei. Spre deosebire de majoritatea altor site-uri web, noi nu primim finanțare, suntem 100% independenți și imparțiali. Editorii noștri sunt neplătiți și lucrează în întregime voluntar, la fel ca majoritatea colaboratorilor noștri, dar există costuri inevitabile asociate cu rularea unui site web. Depindem de cititorii noștri care ne vor ajuta, fie cu plăți regulate, fie cu plăți unice. Puteți dona aici DONEAZĂ. Mulțumim.

Dacă nu v-ați înscris deja la o alertă zilnică pe telefonul android sau prin e-mail la newsletter săptămânal pentru articole noi, vă rugăm să faceți acest lucru. Este comod și gratuit! Mulțumim.)

Sursa: laverita.info

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).