Sănătate

HALUCINANT: Studiul asupra minorilor arată „Scăderea imunității după vaccin”!

HALUCINANT: Studiul asupra minorilor arată „Scăderea imunității după vaccin”!

Cercetarea australiană efectuată pe copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani a arătat o scădere a protecției împotriva virușilor și bacteriilor în urma profilaxiei. 

Cu toate acestea, injecțiile continuă să fie recomandate încă de la vârsta de șase luni!

„Studiul nostru a demonstrat că, la copii, vaccinarea cu Sars-CoV-2 ARNm scade răspunsurile inflamatorii ale citokinelor”, factori solubili fundamentali în mobilizarea unui răspuns imun împotriva virușilor și bacteriilor, scriu autorii unui studiu publicat săptămâna trecută în ziarul ”Frontiere în imunologie”. 

Este jurnalul oficial al Uniunii Internaționale a tuturor Societăților Științifice de Imunologie, care acceptă și publică doar cele mai reprezentative cercetări la nivel mondial. 

Experții australieni în boli infecțioase și pediatrii au examinat un eșantion de 29 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani înainte și cu 28 de zile după o a doua administrare a BNT162b2, vaccinul Pfizer Comirnaty. 

Au fost analizate și eșantioane de opt copii șase luni mai târziu și s-a observat o scădere a „restimulării bacteriene, fungice și virale heterologe” la toți. 

A scăzut apărarea împotriva, de exemplu, a hepatitei B, Listeria monocytogenes (microorganism care provoacă o infecție cu mortalitate ridicată), Stafilococul auriu (responsabilă pentru majoritatea infecțiilor cutanate, pneumonie, bacteriemie și multe altele), Haemophilus influenzae Hi (provoacă infecții precum otită, conjunctivită, sinuzită, bronhopneumonie). 

„Rezultatele noastre”, chiar dacă studiul este mic, „sugerează că vaccinarea cu SARS-CoV-2 ARNm ar putea modifica răspunsul imun la alți agenți patogeni, care provoacă atât boli prevenibile prin vaccin, cât și neprevenite”, subliniază cercetătorii. 

„Acest lucru este deosebit de relevant pentru copii, deoarece aceștia sunt expuși pe scară largă la microbi în grădiniță, școală și ocazii sociale”. 

Studiul, publicat în ”Frontiers in Immunology”, se bazează pe o investigație anterioară efectuată pe voluntari adulți și care a arătat că vaccinul ARNm al lui Pfizer ar putea modula răspunsul celulelor imune la infecțiile virale, fungice și bacteriene.

„Avem acum două studii imunologice care sugerează că vaccinurile cu ARNm pot suprima capacitatea de a răspunde la alți viruși, cel puțin pentru o perioadă de timp, iar acest lucru justifică o investigație urgentă”, a declarat Christine Stabell Benn, epidemiolog și profesor de sănătate globală la Universitatea din Sudul Danemarcei.

La Centrul Danez de Cercetare pentru Vitamine și Vaccinuri (Cviva), expertul s-a aflat de douăzeci de ani în fruntea studiului fenomenului efectelor „nespecifice” ale vaccinurilor asupra sistemului imunitar și care pot fi cel puțin la fel de importante ca efectele lor specifice.

În luna decembrie a anului trecut, ea a fost numită într-un grup de șapte experți chemați de guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, și de șeful statului pentru sănătate Joseph Ladapo pentru a evalua deciziile, recomandările și liniile directoare federale de sănătate publică și îngrijirea sănătății, în special în ceea ce privește Covid.

Ancheta ar trebui efectuată „mai ales la copii, pentru că vorbim de o populație cu risc foarte scăzut de îmbolnăvire gravă de Covid-19”, argumentează Stabell Benn, după ce a identificat o lipsă gravă a studiilor efectuate până în prezent. 

„Nu au evaluat dacă vaccinurile ARNm au afectat riscul de a contracta alte infecții”! 

În timp ce raportau cazuri de Covid-19, ei au trecut cu vederea posibilitatea ca oamenii să fi dezvoltat alte infecții, cum ar fi pneumonia „din cauza unui răspuns imun slăbit după vaccinarea ARNm”, Danemarca a încetat să mai recomande vaccinul anti-Covid la copiii mici, „dar în Statele Unite, acum face parte din programul de vaccinare pentru persoanele cu vârsta de peste 6 luni”, își amintește jurnalista de investigație Maryanne Demasi.

Pe 30 august, Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) al Agenției Europene a Medicamentului a recomandat vaccinul actualizat de la Pfizer „pentru adulți și copii cu vârsta de 5 ani și peste, programați pentru vaccinare”, care „trebuie să primească o singură doză, indiferent de orice ciclu de vaccinare anterior împotriva Covid”. 

În timp ce copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 4 ani „pot primi una sau trei doze, în funcție de faptul că au finalizat cursul de vaccinare primară sau au avut Covid-19”.

Fără noi studii, fără actualizări de siguranță, cum se organizează o campanie de vaccinare pe cele mai mici creaturi? Pe viitorul umanității practic?! Ce se dorește cu umanitatea?

Ne îndreptăm către acel transumanism despre care ne tot vorbește Schwab cu mare mândrie?!

Stabell Benn spune că nu poate fi exclus faptul că utilizarea pe scară largă a vaccinurilor ARNm ar putea fi legată de focare recente, dar neobișnuite la nivel mondial, de infecții bacteriene și virale, cum ar fi explozia de cazuri de virus respirator sincițial. 

Deja studiul asupra anticorpilor IgG4, publicat de Science Immunology în decembrie anul trecut, a arătat că vaccinările repetate (mai ales după a treia doză) au dus la o creștere a subclaselor IgG4 care pot domina răspunsul imun negativ.

Au crescut infecțiile, inoculații nu mai erau protejați. Anticorpii IgG4 sunt bifuncționali, pot fi protectori dar pot fi și direct patogeni. 

Au fost găsite în studiile ulterioare niveluri local crescute de IgG4 în țesutul tumoral, care au împiedicat răspunsurile antitumorale mediate de anticorpi și au ajutat cancerul să blocheze răspunsul imun local (ajutând indirect progresia tumorii).

Sunt necesare mai multe verificări, înainte de a lansa noi campanii de vaccinare anti-Covid, care să implice și copii.

---------

Când vedem cum suntem prostiți pe față nu ar trebui să stăm cu mâinile în sân! Categoria care nu este deloc afectată de acest virus este ținta obligativității vaccinării!

Chiar nu înțelegeți că ăsta era de fapt scopul lor încă de la început? Să atace cu orice preț organismul viitoarelor generații?!

Sursa: laverita.info

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).