Sănătate

ITALIA: începe oficial vânătoarea celor care nu vor face vaccinări „preventive”!

ITALIA: începe oficial vânătoarea celor care nu vor face vaccinări „preventive”!

Prevenția dispare din noul plan național: injecțiile devin utile indiferent de datele epidemiologice, care nu sunt furnizate.

A fost un moment în care cuvântul „vaccinare” în sectorul sănătății a început să se suprapună cu cuvântul „prevenire”, iar apoi l-a înlocuit complet

Că astăzi „a face prevenție” echivalează cu promovarea vaccinării în masă a populației ca singur instrument de care dispun autoritățile sanitare pentru a lupta împotriva bolilor, este scris în alb-negru pe noul Plan Național de Prevenire a Vaccinării (PNPV) 2023-2025, deja transmis pentru aprobare până în ianuarie a acestui an către Ministerul Sănătăţii din Italia!

În primele pagini pot fi găsite pietrele de temelie ale noii filozofii sanitare:

„Statul are datoria să garanteze protecția sănătății tuturor cetățenilor, atât prin asistarea persoanei bolnave care are nevoie de tratament, cât și prin protejarea individului sănătos”.

În rândurile următoare, documentul explică că „salvarea individului sănătos” constă în a-l considera bolnav până la proba contrarie:

„Una dintre cele mai eficiente și sigure intervenții în Sănătatea Publică pentru atingerea acestui scop este reprezentată de vaccinare”. 

Adio prevenție, astăzi există doar vaccinul. Extins la toate, fără deosebire de vârstă, sex, stări clinice, deoarece ”art. 32 din Constituția italiană stabilește că Republica protejează sănătatea ca drept fundamental al individului și în interesul comunității, și garantează îngrijirea gratuită a nevoilor”. 

Nu este un detaliu că noul PNPV uită să menționeze partea a doua a ”artei”.

Pentru a înțelege pe deplin, trebuie doar să comparați planul în curs de aprobare cu planul 2017-2019. 

Dacă în anii litigiului Legii 119 („Lorenzin”) scopul era, da, „promovarea culturii vaccinării”, dar și „identificarea legăturii de cauzalitate în scopul recunoașterii despăgubirilor pentru cei răniți prin vaccinare” și „promovarea cercetării și a informației științifice independente cu privire la vaccinuri”, încercând astfel să protejeze cetățeanul, astăzi aceste referiri la independența științifică și farmacovigilență s-au topit ca zăpada la soare, pentru a face loc unei declarații generice de intenție.

„Pentru supravegherea vaccinurilor, se arată în PNPV 2023-2025, Italia este echipată cu un sistem de colectare a rapoartelor de evenimente adverse care aparține Agenției pentru Medicamente (Aifa)”: este suficient. 

Este păcat că declarația nu este însoțită de date credibile cu privire la evenimentele adverse, atât ale vaccinului anti-Covid, cât și ale vaccinurilor tradiționale, așa cum a relevat singurul sondaj italian de supraveghere activă realizat de Observatorul Epidemiologic al Regiunii Puglia, care a nu s-au mai repetat niciodată, care au fost detectate 46% din totalul reacțiilor adverse și până la 3,8 reacții adverse „severe” (definite de autori ca „evenimente adverse grave”) corelate cu fiecare 100 de primele doze de rujeolă, oreion, rubeolă și vaccinarea varicelei.

Noul Pnpv 2023-2025 stabilește ca obiective și strategii:

„întărirea guvernării, rețelelor și a căilor de prevenire prin vaccinare”, insistând asupra necesității „monitorizării continue” („granulare”) a vaccinării omise „pentru a fi identificați cei care trebuie încurajați către un proces de vaccinare conformă, cu o atenție specială pentru copii”.

Pe scurt, vânătoarea celor care nu vor face vaccinări „preventive” continue este deschisă oficial. 

„Comunicarea instituțională pare adesea să se limiteze la o propagandă omniprezentă”, notează Comisia Medicalo-Științifică Independentă (Cmsi), în timp ce oferta de vaccin alunecă în furie. 

Potrivit noului Pnpv, notează Cmsi, trebuie acceptat că vaccinurile (optsprezece, pe lângă cele anti-covid) sunt utile „indiferent” de datele epidemiologice pentru fiecare vaccin, care nu sunt furnizate.

Linia respectă, de asemenea, modificările propuse la noile Regulamente Internaționale ale OMS:

cea a articolului 1, de exemplu, se referă la vaccinările anti-covid și elimină de două ori termenul „neobligatoriu” prezent în recomandările anterioare ale OMS, în timp ce, pe de altă parte, OMS tocmai a semnat acordul privind permisul verde global cu UE. Ema și Ecdc au crescut doza.

„Diferitelor vaccinuri pediatrice obligatorii le lipsește cerința constituțională de a-i proteja pe „ceilalți”, reconfirmată de Consulta (Curtea Constituțională) pentru a putea stabili obligația lor prin lege, declară Alberto Donzelli, fost membru al Consiliului Superior de Sănătate și membru al comisiei Cmsi, de aceea obligaţiile pentru aceste vaccinuri nu sunt admisibile conform Constituţiei (oare constituția mai interesează pe cineva?). 

Cât despre vaccinările anti-covid, continuă Donzelli, insistăm pe o supraveghere activă reală cel puțin pentru miocardită și pericardită”.

Și totuși, în loc să alimentăm orgia de vaccinare în masă, ar fi suficient să urmăm indicațiile lui Silvio Garattini care, întrebat despre eficacitatea preventivă a viitoarelor vaccinuri anticancer, a declarat recent:

„Este o perspectivă, dar nu este singura. Prin prevenire înțelegem obiceiuri bune de viață. Diabetul de tip 2, accidentul vascular cerebral, infarctul, insuficiența renală și pulmonară, sunt prevenibile cu stilul de viață”. 

NU CU O INJECȚIE.

---------------

Halucinat, omul este considerat de acum bolnav până la proba contrarie, adică noi va trebui să dovedim că nu suntem bolnavi ca să ce? Să nu fim injectați cu forța?

Vaccinarea a ajuns peste noapte cel mai important lucru în ”medicina” actuală?

Un savant spunea în anii ’40 că: ”popoarele nu vor mai fi conduse prin războaie, ci prin vaccinare”!

Cred că acel plan a fost activat în urmă cu ceva ani iar acum se pare că devine o chestiune legală și o certitudine!

Se pare că în perioada 2023-2025 ținta specială a planului de vaccinare vor fi copiii!

Acum este și oficială vânătoarea celor care nu doresc să se injecteze, probabil odată cu apariția banilor digitali și a portofelului digital, aceștia vor fi mult mai ușor de forțat sau vor fi din nou excluși din societate!

(Dacă ați apreciat acest articol, poate doriți să faceți o donație pentru Cronica Diasporei. Spre deosebire de majoritatea altor site-uri web, noi nu primim finanțare, suntem 100% independenți și imparțiali. Editorii noștri nu sunt plătiți și lucrează în întregime voluntar, la fel ca majoritatea colaboratorilor noștri, dar există costuri inevitabile asociate de întreținerea unui site web. Depindem de cititorii noștri care ne vor ajuta, fie cu plăți regulate, fie cu plăți unice. Puteți dona aici DONEAZĂ. Mulțumim.)

Sursa: laverita.info

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).