Sport

Argentina câștigă campionatul mondial de fotbal din Qatar

Argentina câștigă campionatul mondial de fotbal din Qatar

În această seară în finala cupei mondiale de fotbal din Qatar, Argentina a întâlnit echipa Franței!

După 80 de minute de joc dominate de Argentina, magicianul Franței, Kylian Mbappé, reușește 2 goluri, unul din penalty și altul cu un șut superb!

Franța reușește astfel în 2 minute să facă ceea ce nu a reușit în primele 80 de minute, și astfel duce meciul în prelungiri.

Geniul argentinian Leo Messi, reușeste să marcheze din nou în a doua repriză de prelungiri și să reaprindă speranțele argentinienilor.

Nu a durat foarte mult, că magicianul francez, egalează din nou dintr-un penalty, și astfel Mbappé trimite meciul la lovituri de 11 metri.

La loviturile de departajare, Argentina înscrie de 4 ori, Franța doar de 2 ori și cupa mondială din acest an merge în Argentina!

Cel mai bun marcator al turneului, Kylian Mbappé, a înscris 4 goluri în acest meci, în timp ce, cel mai bun jucător al turneului, Lionel Messi, a reușit să înscrie și el 3 goluri în marea finală!

Un meci superb, cel puțin după minutul 80 când Franța a reușit să revină în joc și să lupte de la egal la egal cu o echipă a Argentinei, care s-a autodepășit și a făcut cel mai bun meci de la acest campionat mondial, meritând pe deplin această victorie și câștigarea trofeului mult așteptat de genialul Messi, cel mai bun jucător din toate timpurile, dar și de coechipierii săi.

{source}<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Argentina 🎉 <a href="https://twitter.com/hashtag/WorldCup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WorldCup</a><a href="https://t.co/G9X4xkHeQF">pic.twitter.com/G9X4xkHeQF</a></p>&mdash; Sacha Pisani (@Sachk0) <a href="https://twitter.com/Sachk0/status/1604538897899220993?ref_src=twsrc%5Etfw">December 18, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>{/source}

Autor: Daniel Oprican

Sursa: {source}<a href="https://www.freepik.com/free-vector/football-2022-tournament-cup-background_29749530.htm#query=world%20cup%202022&position=20&from_view=keyword">Image by almumtazza</a> on Freepik{/source}

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).