DIVERSE

NEBUNIE ITALIA: Judecătorii transformă un bărbat într-o femeie fără schimbare de sex!

NEBUNIE ITALIA: Judecătorii transformă un bărbat într-o femeie fără schimbare de sex!

Interpretând Casația, judecătorii au legitimat noul registru al unui bărbat de 53 de ani care se simte femeie!

Nu-și va schimba sexul și nu va fi supus unei intervenții chirurgicale. Astfel, numai cu ajutorul instanțelor se vor schimba:

  • societatea,
  • sistemul juridic și
  • securitatea socială.

Notează-ți ceea ce urmează să scriu, pentru că în curând, dacă deriva unor instanțe nu se oprește, va trebui să ne ocupăm de inovațiile jurisprudențiale. 

Povestea este aceasta: la Trapani, în Italia, este un tip care se simte ca o femeie. Până acum, nimic de spus: fiecare este liber să simtă ce vrea. 

Lumea este plină de oameni care se simt ca napoleonii, dar asta nu înseamnă că au găsit un judecător care să fi recunoscut printr-o sentință dreptul de a se numi generalul corsican și de a se comporta în consecință. 

În schimb, la Trapani un bărbat a apelat la justiție pentru a avea dreptul de a-și schimba numele și de a fi înregistrat la registratură cu identitate feminină recunoscută

Omul nu a suferit niciodată o operație de modificare a genului și nici nu a început un proces de tranziție. 

Nu, la 53 de ani a simțit pur și simplu dorința de a se defini ca femeie în ciuda organului masculin. 

Și, în ciuda faptului că nu a avut nicio intenție de a schimba sexul, nici de a urma terapie hormonală pentru a-și asuma trăsături feminine, a obținut o sentință care îi reformulează identitatea și, prin urmare, conform legislației italiene a devenit doamna Emanuela.

Totul se întâmplă la Erice, în provincia Trapani, unde tipul, într-o bună zi, a cerut să nu mai fie numit pe prenume de botez, ci cu unul feminin. 

Se pare că dorința a fost în gândul bărbatului mai demult, dar demult nu a găsit calea de a fi satisfăcută. 

Apoi, într-o bună zi, avocatul său a luat calea cererilor către instanță și așa, după o lungă așteptare, gata. 

Din bărbatul care a fost și continuă să fie, bărbatul de 53 de ani a devenit Emanuela, prezentându-se în haine bărbătești alături de avocatul său pentru fotografia obișnuită.

Înainte de Trapani, ca să spun adevărul, Tribunalul Civil Paola, din Provincia Cosenza, autorizase deja înregistrarea în registratură, ca femeie, a unui bărbat care nu finalizase încă în totalitate trecerea la noul sex. 

Cu toate acestea, sentința actuală le depășește pe toate anterioare pentru inovație și creativitate. 

De altfel, dacă aceasta este sentința jurisprudențială, în curând ar putea avea loc un boom de tipi care, trezindu-se într-o dimineață, ar putea decide să ceară judecătorilor să-și schimbe sexul, după comoditate și doar pe hârtie. 

Poate chiar doar pentru a participa la competiții sportive la categoriile feminine.

Vi se pare imposibil? În alte țări s-a întâmplat deja și am văzut și mai rău. De exemplu, că un tip, fiind nevoit să ispășească o pedeapsă, s-a declarat femeie deși încă mai are organul masculin, astfel încât să ajungă într-un penitenciar feminin, și eu tac despre consecințele înregistrate de autorități. 

În Elveția, un tânăr s-a simțit brusc ca o femeie pentru a evita serviciul militar și în Marea Britanie sunt cei care, schimbându-și sexul cel puțin la oficiul de stat, au obținut beneficiul tratamentului mai favorabil de securitate socială acordat unei femei. 

În Italia s-ar putea grăbi să obțină locurile acordate cotelor de femei sau, dacă se redeschid termenele, la opțiunea femeilor de a se pensiona mai devreme.

Vă întrebați cum a fost posibil ca un magistrat să permită ca un bărbat (pentru că, repet, vorbim de bărbat) să fie înregistrat la registratură ca femeie? 

Ei bine, mulți oameni întreabă asta. Nu există nicio lege care să permită, dar există un vid legislativ care permite inovații judiciare.

Pur și simplu, există sentințe ale Curții Constituționale și ale Casației care recunosc „punctul de sosire al unei evoluții culturale și normative care vizează recunoașterea dreptului la identitate de gen” care permite rectificarea datelor cu caracter personal chiar și fără intervenție chirurgicală. 

Până acum, însă, aceștia erau bărbați în tranziție. În cazul lui ”Emanuela”, însă, nu există nicio tranziție: imaginea publicată de ziarele locale arată un bărbat care nu are nicio intenție să-și asume înfățișarea unei femei, dar vrea să fie considerat și definit ca atare.

Cine știe, mai devreme sau mai târziu ar putea chiar să ceară să adopte un copil conceput în străinătate cu uterul închiriat. Pentru a îndeplini dreptul de a fi numită mamă!

Sursa: laverita.info

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).