TEHNOLOGIE

Primul serviciu software capabil să localizeze, să blocheze și să șteargă un PC de la distanță!

Primul serviciu software capabil să localizeze, să blocheze și să șteargă un PC de la distanță!

Potrivit paginii Economica.net, a fost lansat primul serviciu software capabil să localizeze, să blocheze și să șteargă un PC de la distanță, chiar și atunci când e oprit sau deconectat de la internet!

Una dintre marile companii informatice la nivel internațional, HP, a prezentat acestă soluție de management IT care oferă conectivitate la PC-urile aflate la distanță, permițând echipelor IT să gestioneze dispozitivele chiar și atunci când acestea sunt oprite sau offline.

Dr. Ian Pratt, Global Head of Security for Personal Systems în cadrul HP Inc a spus că:

„Stilul de muncă hibrid a făcut ca gestionarea la distanță să fie mai complexă, dar și mai vitală”!

„Cloud-ul a ajutat, dar nu a rezolvat problema capacității IT de a gestiona dispozitivele care sunt oprite sau offline.

Conectivitatea puternică oferită de HP Wolf Connect deschide noi uși pentru gestionarea dispozitivelor la distanță, permițând gestionarea eficientă și eficace a forței de muncă dispersate”.

Aceasta este primul serviciu software din lume care ar fi capabil să localizeze, blocheze sau să șteargă datale unui computer de la distanță, chiar dacă aceasta este oprit sau deconectat de la rețeaua internet!

Ca și explicație asupra necesității unui astfel de software, Ian Pratt a mai menționat că:

„Echipele IT au nevoie de instrumente mai bune pentru a face față creșterii numărului de dispozitive pierdute sau furate!

„Până acum, soluțiile se bazau pe faptul că PC-urile erau pornite sau conectate la internet, dar HP Wolf Connect oferă acum o conexiune mobilă foarte puternică pentru a găsi, bloca și șterge dispozitivele pierdute sau furate chiar dacă sunt deconectate sau oprite.

Acest lucru este deosebit de important în industriile în care dispozitivele pot conține informații de identificare personală sau proprietate intelectuală.

Prin adăugarea Wolf Connect la HP Wolf Protect and Trace, echipele IT pot raporta cu exactitate unde și când au fost pierdute dispozitivele și cât timp a durat blocarea sau ștergerea acestora”.

Este halucinant să aflăm că există astfel de programe care te pot lăsa oricând fără datele din computer!

Este dovada că digitalizarea noastră, dorită de bolnavii de la Davos care o promovează ca o evoluție, va distruge umanitatea și că mai este doar un pas până la dictatura digitală!

Oare cât de simplu va fi de șters din sistem un individ incomod care are identitate digitală, aceasta urmând să fie implementată la nivel global?

Momentan suntem noi europenii experimentul occidental după cel chinezesc, iar acel QR cod, cu care ne-au familiarizat în perioada „pandemiei”, va deveni curând permanent și indispensabil!

Sursa: economica.net

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).