TEHNOLOGIE

HALUCINANT: Comisia UE anunță un nou Green Pass, de data aceasta permanent!

HALUCINANT: Comisia UE anunță un nou Green Pass, de data aceasta permanent!

Aceeași tehnologie a Green Pass, adică codul QR, folosit pentru a certifica vaccinarea împotriva Covid 19, ar putea fi acum utilizată pentru rețetele medicale electronice și pentru cardul de vaccinare UE, în cadrul spațiului european de date sanitare. 

Aceasta este inițiativa la care lucrează Comisia Europeană, care ar trebui să prezinte în curând primele proiecte pilot pentru ambele cazuri de utilizare. 

Ne vorbește despre ea pe portalul Eunews, Stefan De Keersmaecker, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene pentru sănătate, comunicând, de asemenea, că Comisia nu va reînnoi regulamentul care a instituit Green Pass după iunie 2023. 

Potrivit lui De Keersmaecker, cel al „certificatului verde” a fost o „poveste de succes”, care urmează să fie repropusă, așadar, nu numai pentru eventualele pandemii viitoare, ci mai presus de toate pentru a implementa transformarea digitală a datelor de sănătate, potrivit agendei de la Bruxelles, care nu este surprinzător și face lobby pentru a demara proiectul portofelului european de identitate digitală . 

„Certificatul digital Covid al UE a facilitat călătoriile libere și în siguranță pentru cetățeni și a jucat un rol esențial în sprijinirea industriei turistice din Europa, puternic afectată”, a explicat De Keersmaecker .

Green Pass, așadar, poate fi considerat o „experimentare” în vederea unei metode structurale și permanente de organizare și control al datelor cetățenilor, prin urmărirea digitală

La urma urmei, Mario Draghi, ex primul ministru al Italiei, într-o conferință de presă în 2022, avertizase deja că structura de urgență nu va fi complet abandonată, ci va fi transformată într-o structură obișnuită, așa cum nu a omis să sublinieze încă de la început L’Independente, printre primele jurnale care a vorbit despre riscul în cauză. 

De fapt, urgențele s-au dovedit adesea a fi un truc pentru introducerea unor măsuri altfel inacceptabile de către populație, pentru a le face apoi permanente chiar și după situațiile critice și astfel să modeleze noi aranjamente sociale și noi metode de guvernare, în acest caz din ce în ce mai în concordanță cu paradigma folosită în unele zone ale Republicii Populare Chineze și din acest motiv identificate drept „Model chinezesc”. 

Modelul chinezesc se caracterizează prin supravegherea strictă a cetățenilor prin intermediul instrumentelor digitale pe care Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial (WEF) nu a omis să-l laude

Nu întâmplător, așadar, tocmai forumul de la Davos pledează pentru așa-numita „tranziție digitală” căreia îi sunt destinate majoritatea fondurilor din PNRR (National Recovery and Resilience Plan) al Comisiei Europene. Există, așadar, o strânsă legătură și o comuniune de intenții!

Revenind la Mario Draghi, fostul Goldman Sachs și bancher central european, acesta a spus în mod explicit, cu referire la unele măsuri introduse pentru a face față infecției virale, că:

„Treptat această structură își pierde caracteristicile de urgență și capătă pe cele de banalitate”. 

Prin urmare, s-ar putea modifica doar forma prin care se solicită un instrument precum „certificatul verde”. 

Deși în prezent nu este obligatoriu, de fapt, cardul de vaccinare cu cod QR ar putea fi necesar pentru a accesa unele servicii, excluzându-i efectiv pe cei care nu îl au

În acest fel, digitalizarea vieții și a societății, unul dintre pilonii noii lumi proiectate la Davos, va deveni inevitabilă și fiecare dată individuală a populației va fi înregistrată și urmărită, până când cetățenii înșiși vor fi reduși la coduri QR. 

Este vorba despre completa tehnicizare a lumii în care omul apare tot mai dependent de tehnologie și la cheremul controlului statului: nu mai este, așadar, un cetățean liber, ci un „cod” care poate fi monitorizat și restricționat. 

Însuși Vittorio Colao, fost ministru al tranziției digitale în Italia, a evidențiat aceste aspecte. 

De fapt, el explicase că:

„Marea temă este interoperabilitatea platformelor digitale de abilitare, care este foarte importantă pentru extinderea serviciilor, dar și pentru simplificarea utilizării acestora prin așa-numitul principiu al One’s Only, adică principiul conform căruia cetățeanul trebuie să-și introducă informațiile în sistem o singură dată și apoi doar statul singur le caută și le vede”!

Acesta a mai adăugat de asemenea, că:

„Green Pass-ul este un mare exemplu de interoperabilitate și care printre altele aduce acum în minte multe alte posibile aplicații mai puțin dramatice și mai puțin de urgență în care s-ar putea crea un sistem care să permită cunoașterea instantanee a „statului”, a „dreptului” de activare sau de utilizare a unui serviciu”.

Confirmând previziunile lui Draghi și Colao, așadar, sosește în aceste zile vestea că Comisia UE lucrează la o nouă formă de Green Pass permanent care va preocupa mereu sectorul sănătății, astfel încât să grăbească tranziția digitală, dând viață unui sistem de supraveghere imperceptibil și de nescăpat în același timp, în spatele stindardului progresului, eficienței și confortului

Green Pass, așadar, departe de a fi o măsură de sănătate, a fost mijlocul prin care să impulsioneze tranziția digitală în perspectiva noii societăți hipertehnologice și înregimentate, a asistenței medicale 4.0.

Mulți au atras atenția că pandemia a fost doar un instrument pentru a putea implementa planul celor de la Davos, dar cetățenii au căzut în manipularea guvernelor statelor că ar fi doar conspirații, fake news, etc. Impunând știrile așa zis oficiale!

Cum este acum dragi cetățeni, când avem date oficiale, studii despre originea virusului, despre cum a fost anunțată din timp această pandemie cu ani în urmă, despre planul celor de la Davos și a lor Industrie 4.0 care încet încet se realizează, zi de zi, lună de lună?

Aveți acum suficiente date încât să realizați că nimic nu a fost întâmplător, iar eu încă de la început le-am spus apropiaților că trebuie să avem răbdare și cu războiul, este posibil să facă parte din planul celor care conduc lumea din umbră.

Uite așa, conspiraționiștii ăștia huliți pe toate rețelele de socializare, se pare că au avut din nou dreptate, iar acest QR code va fi viitorul nostru, al unor oameni care să trăiască în „lagărele” de 15 minute, probabil cu un venit unic (creditul social) doar dacă vor respecta “normele de sănătate” impuse de acești nenorociți, care doresc cu orice preț reducerea noastră la tăcere și distrugerea drepturilor și libertăților noastre.

Vă amintiți că ne-au spus de la începutul pandemiei: NIMIC NU VA MAI FI CA ÎNAINTE!

Apoi a venit dregătorul de la Davos, Schwab care ne-a liniștit: NU VEȚI MAI AVEA NIMIC, DAR VEȚI FI FERICIȚI!

Acum depinde doar de ce vom face noi, iar dacă mulți dintre noi nu vor deschide bine ochii, se va întampla fix ca în pandemie, prin constrângere treptată își vor îndeplini AGENDA 2030!

Nu vom mai avea mașini, nici case, nici libertatea de a circula, că despre libertatea de a decide este o utopie să ne gândim că ea va mai exista!

Vom fi doar niște simple coduri QR pe care le vor putea anihila printr-un simplu click!

Urmează banii digitali, dispariția banilor cash, identitatea digitală, restricții de circulație în marile orașe inițial, creditul social și controlul absolut! 

Atacul asupra proprietății noastre, mașini, case, a început deja! Dependența de o dictatură digitală a început prin aceste măsuri!

Treziți-vă, până nu e prea târziu!

Surse:

https://www.lindipendente.online/2023/04/11/la-commissione-ue-annuncia-un-nuovo-green-pass-questa-volta-permanente/

https://www.eunews.it/2023/04/06/ricette-elettroniche-e-vaccinazione-ue/  

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).