Editoriale

BBC: film explicativ MONEDA DIGITALĂ! Cum poate să ramână omenirea fără bani și libertate!

BBC: film explicativ MONEDA DIGITALĂ! Cum poate să ramână omenirea fără bani și libertate!

Vă prezint un material video explicativ a celor de la BBC, despre cum poate să ramână omenirea fără bani și libertate prin introducerea monedei digitale, astfel încât să înțelegeți încotro se îndreaptă omenirea!

Prin introducerea MONEDEI DIGITALE ca un bine care va schimba lumea, TOTALITARISMUL ne pândește după colț!

Iată ce declara de curând Jeremy Hunt, Prim Lord al Trezoreriei din Anglia:

“Banca Angliei va începe consultările pentru realizarea unei Monede Digitale a Băncii Centrale (CBDC), mișcarea făcând parte dintre măsurile cuprinse în Reformele Edinburgh”.

Apoi Premierul britanic Rishi Sunak, a cărei soție face parte din gigantul tech Infosys, a fost unul dintre promotorii introducerii CBDC în Marea Britanie.

Alături de el, Forumul Economic Mondial (WEF) este un promotor al CBDC, despre care a scris că;

„va schimba lumea până în 2027". 

Este esențial ca fiecare dintre noi să înțeleagă ce vor însemna modificările propuse pentru sistemul monetar mondial, despre care, sunt convins că nu multă lume știe.

Dacă vom permite ca aceste schimbări să aibă loc, ar putea fi cel mai devastator eveniment din timpul vieții noastre, și probabil, cea mai mare suprimare a libertății oamenilor din istoria modernă!

Vorbim acum despre coșmarul lumii digitale, care după cum vedem, se aproprie, este chiar după colț, inclusiv în România, unde cred că cel mai târziu până la sfârșitul anului 2023 vom avea o identitate digitală și un nou mod de identificare al cetățenilor prin recunoașterea digitală!

După părerea mea, odată cu dispariția banilor lichizi și introducerea monedei digitale, controlul asupra cetățenilor va fi total, introducerea de noi taxe, gen taxa pe carbon (propusă deja de UE), și nu în ultimul rând atacul asupra proprietății private se va putea realiza în orice moment!

În acest material video se explică pericolele așa-zișilor bani inteligenți / smart money, ale Monedei Digitale a Bancii Centrale („CBDC”) și ale eliminării banilor lichizi.

{source}<script>!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u4"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");</script>

<div id="rumble_v1lifkf"></div>
<script>
Rumble("play", {"video":"v1lifkf","div":"rumble_v1lifkf"});</script>
{/source}

Autor: Daniel Oprican

Surse moneda digitală: 

https://www.ecb.europa.eu/paym/digital_euro/html/index.ro.html

https://www.agerpres.ro/economic-extern/2021/04/19/banca-angliei-ia-in-considerare-emiterea-unei-monede-digitale-britcoin--699330

https://www.ziuanews.ro/stiri/marea-britanie-vrea-s-introduc-moneda-digital-cbdc-banii-vor-avea-o-perioad-de-valabilitate-de-60-de-zile-1573963

 

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).