Sănătate

FDA vede o nevoie presantă de raportare automată a testelor la domiciliu

FDA vede o nevoie presantă de raportare automată a testelor la domiciliu

FDA din SUA este dornică să dezvolte politici care să ghideze regimurile de testare pentru viitoarele pandemii pe baza experienței cu COVID-19, iar Tim Stenzel de la FDA a declarat în cadrul unei audieri consultative din 8 septembrie că raportarea automată a testelor la domiciliu ar clarifica întrebări precum răspândirea agentului patogen și cât de bine funcționează testele.

Stenzel, care este directorul Biroului de Diagnosticare In Vitro și Sănătate Radiologică de la FDA, a declarat că agențiile guvernamentale americane au acordat o serie de granturi pentru dezvoltarea mecanismelor automate de raportare pentru testele la domiciliu, semnalând un interes din partea FDA către abilitățile de raportare automată care vor fi o prioritate atunci când va lovi următoarea pandemie.

---------

Oamenii ăștia tot insistă cu următoarele pandemii! Pregătesc terenul probabil pentru următoarea închidere a noastră în case!

SURSA: https://www.bioworld.com/articles/700791-stenzel-says-fda-sees-pressing-need-for-automated-reporting-of-at-home-tests

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).