Sănătate

Iată ce se întâmplă atunci când nu vaccinați copiii: date vaccinați vs. nevaccinați

Iată ce se întâmplă atunci când nu vaccinați copiii: date vaccinați vs. nevaccinați

Copiii nevaccinați au în mod constant rezultate mai bune de sănătate decât copiii vaccinați.

„CDC nu a analizat niciodată rezultatele pe termen lung ale sănătății copiilor vaccinați comparativ cu copiii nevaccinați”, a atestat profesorul dr. Brian Hooker, în timpul unei prezentări la Consiliul Mondial al Sănătății.

Brian Hooker este director senior de știință și cercetare la Children's Health Defense și profesor emerit de biologie la Universitatea Simpson din Redding, California, care de 20 de ani face advocacy și cercetare în jurul siguranței vaccinurilor.

Având în vedere lipsa de dorință a CDC de a efectua studii pe termen lung care să compare copiii vaccinați și nevaccinați, dr. Hooker și-a asumat responsabilitatea de a agrega și de a efectua astfel de studii.

SĂ VEDEM CEEA CE A GĂSIT.

Dr. Hooker a prezentat un studiu de la Anthony R. Mawson și colegii săi. Acest studiu a colectat informații de la mamele care și-au educat copiii acasă și s-au concentrat pe copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Comparând cei vaccinați și cei nevaccinați, Mawson și colegii au descoperit ceva neplăcut.

ȘANSELE PENTRU O SERIE DE BOLI AU FOST PREPONDERENT PENTRU COHORTA VACCINATĂ!

S-a constatat că copiii din populația vaccinată au o șansă uimitoare de 30 de ori mai mare de a avea rinită alergică în comparație cu copiii nevaccinați.

O poveste similară a urmat și pentru alte condiții. Copiii vaccinați în studiul lui Mawson s-au dovedit a avea șanse de 3,9 ori mai mari de a avea alergii, de 4,2 ori mai multe șanse de a avea ADHD, de 4,2 ori mai multe șanse de a avea autism, de 2,9 ori mai multe șanse de a avea eczeme, de 5,2 ori mai multe șanse de a avea dizabilități de învățare și de 3,7 ori mai multe șanse de a avea o tulburare de neurodezvoltare în comparație cu copiii nevaccinați.

Lucrarea de cercetare a Dr. Mawson a fost publicată inițial în revista Frontiers in Public Health și a câștigat o atenție considerabilă, acumulând peste 80.000 de vizualizări în primele trei zile.

După o atenție larg răspândită, jurnalul a eliminat ulterior lucrarea, declarând că nu a fost niciodată acceptată pe deplin, în ciuda publicării sale anterioare.

Articolul a fost supus unei alte runde de evaluare inter pares și a fost în cele din urmă respins de Frontiers.

Nedescurajat de această întorsătură a evenimentelor, Dr. Mawson a continuat să-și republice lucrarea în Journal of Translational Science în 2017.

CRITICII VOR SPUNE: „ACESTA ESTE DOAR UN STUDIU”.

Ei bine, profesorul Brian Hooker și candidatul democrat la președinție Robert F. Kennedy Jr. au reușit destul de mult, compilând peste 100 de alte studii precum Mawson care compară rezultatele sănătății între copiii vaccinați și nevaccinați.

Și ceea ce au găsit este destul de remarcabil. Copiii nevaccinați au în mod constant rezultate mai bune de sănătate decât copiii vaccinați .

Cartea se numește Vax-Unvax: Let the Science Speak.

O puteți cumpără de aici: https://www.skyhorsepublishing.com/9781510766969/vax-unvax/

Sursa: https://vigilantnews.com/post/this-is-what-happens-when-you-dont-jab-kids-vaccinated-vs-unvaccinated-data

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).