Anti Fakenews

Covid: „pacienții zero” au fost oamenii de știință de la Institutul de Virologie din Wuhan

Covid: „pacienții zero” au fost oamenii de știință de la Institutul de Virologie din Wuhan

Ben Hu, Ping Yu și Yan Zhu. Acestea sunt numele celor trei oameni de știință care au efectuat cercetări în domeniul câștigului de funcție asupra noilor coronavirusuri la Institutul de Virologie din Wuhan și care ar fi, de asemenea, „pacienții ZERO”, adică primele ființe umane care au contractat Covid-19 în noiembrie 2019. 

Aceasta este ceea ce reiese din unele documente FOIA obținute în 2021 de White Coat Waste Project (WCW) și dintr-o investigație recentă a jurnaliștilor Michael Shellenberger, Matt Taibbi și Alex Gutentag, publicată în buletinul informativ Substack Public

„După ani de declarații oficiale contrare, au apărut noi dovezi semnificative care susțin afirmația că virusul SARS-CoV-2 a scăpat accidental de la Institutul de Virologie din Wuhan (WIV)”, scriu autorii investigației. 

Noile detalii au fost dezvăluite la aproximativ patru luni după ce directorul FBI, Christopher Wray, a recunoscut într-un interviu acordat Fox News că biroul consideră că COVID-19 „cel mai probabil” provine dintr-un „laborator controlat de guvernul chinez”.

Într-adevăr, găsirea „pacientului zero” rămâne cheia pentru a determina definitiv cine și ce a cauzat pandemia. 

Existența celor trei oameni de știință a fost cunoscută datorită unei informații publicate de Wall Street Journal pe un raport al serviciilor secrete americane. 

Știrea revigorase dezbaterea asupra ipotezei „scurgerii din laborator”, inițial respinsă ca știri false și clasificată drept „teoria conspirației”, dar identitatea personalului bolnav a fost ținută secretă până acum de autoritățile Statelor Unite și China. 

Un nou raport bazat pe o sursă guvernamentală americană le-a confirmat identitatea cu certitudine „100%”.

Potrivit Public, cei trei oameni de știință făceau experimente în domeniul câștigului de funcție, când s-au îmbolnăvit în toamna lui 2019 și au fost internați în spital. 

Evidențele contabile federale obținute de WCW printr-un proces din 2021 din Legea privind libertatea de informare (FOIA) împotriva Institutului Național de Sănătate (NIH) confirmă că Ben Hu a condus experimente cu virusuri periculoase finanțate de contribuabili prin Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase de Dr. Anthony Fauci (NIAID) și Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). 

Ziarul de investigații The Intercept a publicat, în septembrie 2021, 900 de pagini de documente confidențiale privind cooperarea dintre SUA și China în ceea ce privește cercetările asupra coronavirusurilor la lilieci în interiorul laboratorului din Wuhan. 

Documentele ( aici și aici ) eliberate prin apelul FOIA al The Intercept împotriva NIH au dezvăluit că ONG-ul american EcoHealth Alliance, finanțat de Fauci și condus de Peter Daszak, a furnizat 3,1 milioane de dolari care au fost, de asemenea, folosiți pentru a identifica și modifica coronavirusurile în ceea ce privește studiul câștigului de funcții. 

Acum se dovedește că NIAID și USAID ar fi trimis peste 41 de milioane de dolari subvenții finanțate de contribuabilii americani către laboratorul din Wuhan, unde pacientul zero, acum identificat ca Ben Hu, a condus experimentele periculoase de câștig de funcție. 

Hu a colaborat cu virologul Shi Zheng-Li , care a descoperit originea SARS și a studiat de ani de zile coronavirusurile de lilieci pentru a crea hibrizi recombinanți și pentru aceasta a fost supranumită „Femeia Liliac”. 

Renumitul biolog molecular de la Broad Institute of MIT și Harvard, Alina Chan, a explicat că Ben Hu a fost „cel mai bun student” al lui Shi Zheng-Li. 

Un videoclip din 2017 de la televiziunea de stat din China îi arată pe Hu, Zheng-Li și alți oameni de știință care manipulează lilieci și mostre de laborator fără echipament de protecție adecvat. 

Potrivit lui Chan, coautor al cărții Viral: The Search for the Origin of Covid-19 , Oamenii de știință de la Institutul de Virologie din Wuhan și-au desfășurat cercetările la un nivel de siguranță mai scăzut decât BSL-2 „când acum știm că virusul pandemic este chiar capabil să se scurgă dintr-un laborator BSL-3 și să infecteze tinerii lucrători din laborator complet vaccinați”.

În timp ce așa-numita „pistolul fumigenă” încă lipsește, aceste revelații recente au scos la iveală noi dovezi care susțin originea artificială a virusului, ridicând întrebări cruciale cu privire la originea pandemiei. 

Timp de doi ani, a vorbit despre posibilitatea ca virusul să fi scăpat dintr-un laborator a fost considerat tabu. 

Vocile critice cu privire la narațiunea oficială au fost denigrate ( Open , Repubblica , Corriere della sera , FanPage etc.), incriminate și cenzurate (după cum confirmă Fișierele Twitter și Fișierele Facebook ). 

Abia odată cu deschiderea administrației Biden la o anchetă privind nașterea pandemiei, algoritmii de pe rețelele de socializare au fost modificați, revocându-se vetoul asupra postărilor nealiniate. 

Cu toate acestea, deși acest tabu a fost încălcat, încurajând o analiză mai obiectivă și mai aprofundată a originii virusului, majoritatea mass-media, în special italienii, pentru a nu se dezavua, preferă să continue să ignore sau să eticheteze investigațiile divergente drept "conspirație”, și, de fapt, ancheta Publicului, la noi, a trecut neobservată.

-----------

Nu știm dacă se încearcă de fapt și prin această teorie că virusul ar fi scăpat accidental și neintenționat din laborator, ascunderea adevărului, mai ales dacă ne gândim că cei mai mari filantropi au prezis cu mulți ani înainte această pandemie, ea fiind anunțată de cele mai importante instutute de sănătate!

Cert este că virusul este de origine artificială, ne poate duce cu gândul mai mult la o armă biologică utilă îndeplinirii acelei mari resetări, despre care psihopații planetei ne tot vorbesc și cu care ne familiarizează de foarte mulți ani!

(Dacă ați apreciat acest articol, poate vă puteți gândi să faceți o donație pentru Cronica Diasporei. Spre deosebire de majoritatea altor site-uri web, noi nu primim finanțare, suntem 100% independenți și imparțiali. Editorii noștri nu sunt plătiți și lucrează în întregime voluntar, la fel ca majoritatea colaboratorilor noștri, dar există costuri inevitabile asociate de întreținerea unui site web. Depindem de cititorii noștri care ne vor ajuta, fie cu plăți regulate, fie cu plăți unice. Puteți dona aici DONEAZĂ. Mulțumim.

Dacă nu v-ați înscris deja la o alertă zilnică pe telefonul android sau prin e-mail la newsletter săptămânal pentru articole noi, vă rugăm să faceți acest lucru. Este comod și gratuit! Mulțumim.)

Sursa: lindependente.online

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).