Anti Fakenews

NARAȚIUNEA CLIMATICĂ: a fost cenzurat chiar actualul Premiu Nobel pentru fizică!

NARAȚIUNEA CLIMATICĂ: a fost cenzurat chiar actualul Premiu Nobel pentru fizică!

La fel ca mulți alți oameni de știință, fizicianul John F. Clauser, care a fost premiat în toamna trecută, nu crede că încălzirea este cauzată de oameni și că CO2 este dăunător pentru mediu! 

FMI îi șterge intervenția printr-un e-mail!

De asemenea Ivar Giaever și Robert Laughlin s-au răzvrătit, confruntându-se cu marginalizarea.

Înainte ca comunitatea științifică oficială să reducă la tăcere oamenii de știință nealiniați sau pur și simplu dubioși în timpul pandemiei, chiar și pe cei mai autorizați precum Luc Montagnier sau John Ioannidis, a fost necesar să ne întoarcem la fascism pentru a găsi exemple senzaționale de cenzură precum cel care a lovit în urmă cu câteva zile Premiul Nobel pentru Fizică 2022, John F. Clauser. 

Fizicianul american, care a moștenit titlul Academiei din Stockholm de la Giorgio Parisi, urma să prezinte astăzi un seminar despre modelarea climei la Fondul Monetar Internațional (FMI), dar discursul său a fost anulat brusc. 

Decizia senzațională a fost comunicată lui Clauser joia trecută, cu un email trimis de directorul Biroului Independent de Evaluare al FMI:

pentru zelosul Pablo Moreno a fost suficient să citească afișul care anunță intervenția, prin Zoom, a Premiului Nobel pentru anularea acestuia; din punct de vedere tehnic, a fost „amânat” pe termen nelimitat.

Ce a spus Clauser că a fost atât de rău? 

Simplu: a îndrăznit să infirme, cu datele în mână, teza urgenței climatice de origine artificială pe care guvernele occidentale o călăresc, cu complicitatea presei, pentru a răsturna politicile energetice duse în ultimii 70 de ani și a sancționa comportamentul incorect al cetățenilor

Același scenariu ca și în cazul Covid, ca să spunem așa.

În acest caz, Premiul Nobel 2022 a contestat categoric tezele lui Parisi despre climă și a criticat acordarea premiului de anul precedent savantului italian și cercetătorilor Syukuro Manabe și Klaus Hasselmann pentru munca lor în dezvoltarea modelelor computerizate care prezic încălzirea globală, echivalentă cu puțin mai mult decât predicțiile vrăjitorului. 

„Narațiunea populară despre schimbările climatice”, spuse Clauser:

„reflectează o corupție periculoasă a științei care amenință economia mondială și bunăstarea a miliarde de oameni”. 

Înșelătoarea „Știința climatică” s-a transformat într-o masivă pseudoștiință jurnalistică șoc! 

La rândul său”, a adăugat fizicianul, „pseudoștiința a devenit țap ispășitor pentru o mare varietate de alte boli care nu au corelație. 

A fost promovat de către agenții de marketing, politicieni, jurnaliști, agenții guvernamentale și ecologiști la fel de înșelați. 

Procesele cheie sunt manipulate și mărite de cel puțin 200 de ori.

Nu numai atât: omul de știință i-a spus președintelui SUA, Joe Biden, că nu este de acord cu politicile sale climatice. 

Glosa discursului lui Clauser este foarte clar:

„După părerea mea”, a menționat premiul Nobel, „nu există o criză climatică reală. Există, totuși, o problemă foarte reală în asigurarea unui standard de viață decent pentru populația lumii în timpul unei crize energetice asociate. 

Această problemă este exacerbată în mod inutil de ceea ce este știința climatică defectuoasă.”

Deschide cerul: necunoscutului Pablo Moreno nu i s-a părut adevărat să profite de ocazia de a-l cenzura pe „negatorul” Clauser. 

FMI, partener al Forumului Economic Mondial al lui Klaus Schwab, este o organizație internațională publică care acordă împrumuturi statelor membre în cazul unui dezechilibru al balanței de plăți. 

Fondul subscrie pe deplin la narațiunea oficială privind schimbările climatice și urmărește reducerea emisiilor de CO2 prin îndemnul la o taxă pe carbon până în 2030 pentru companiile din „țările mari emițătoare de carbon”. 

O poziție diametral opusă celei a lui Clauser, care a devenit recent membru al consiliului de administrație al Coaliției CO2, o organizație care susține că emisiile de dioxid de carbon sunt benefice vieții de pe Pământ.

Potrivit FMI, condus de Kristalina Georgieva, din Bulgaria, schimbările climatice reprezintă „o amenințare serioasă la adresa creșterii și prosperității pe termen lung și au un impact direct asupra bunăstării economice a tuturor țărilor”. 

Care este riscul celor care infirmă aceste teorii? Aceeași pedeapsă feroce suferită, în urmă cu 90 de ani, de cei doisprezece profesori universitari italieni (din cei 1.225) care nu au fost de acord să semneze decretul regal nr. 1227, care în articolul 18 obliga profesorii să jure devotament „patriei și regimului fascist”: cenzură și demitere.

Dacă nu ar fi încă clar ce se întâmplă cu libertatea de gândire în lumea occidentală și dacă groteștile necumpătătoare ale lui Angelo Bonelli și Alfonso Pecoraro Scanio nu ar fi de ajuns, precum și proclamațiile lui Maurizio Molinari, este suficient să trecem peste ocean pentru a vedea cât de mult rău fac acum convertiții la dogma climei!

În Statele Unite se întocmesc topuri cu primii zece dintre așa-zișii „negaționiști climatici”, liste de interdicții asemănătoare cu cea a „Putinversteher” creată de Gianni Riotta, în timp ce universitățile organizează tabere de vară pe știrile false legate de climă pentru copiii „generației Greta Thunberg”.

Desigur, America (încă) democratică are câțiva anticorpi în plus, față de Italia de exemplu, împotriva cenzurii periculoase care s-a așezat acum. 

Președintele Biden, după procesul intentat de procurorii generali din Missouri și Louisiana împreună cu câțiva oameni de știință precum epidemiologul de la Stanford Jay Bhattacharya, este anchetat pentru încălcarea Primului Amendament, implementat prin cenzurarea oamenilor de știință pe rețelele de socializare care au difuzat dovezi științifice altele decât cele impuse de guvern. 

Judecătorul Doughty a vorbit despre un „scenariu distopic” și a emis o ordonanță preliminară radicală care va limita de acum încolo numeroși oficiali de la Casa Albă și agenții federale precum Securitatea Internațională, FBI și CDC de la orice contact cu platformele de socializare care au permis această cenzură. 

Iar senatorul republican Rand Paul, al cărui birou din Kentucky a fost distrus în urmă cu trei zile de un incendiu cu daune de 750.000 de dolari, a avut timp să-l aducă în fața justiției pe Anthony Fauci, consilierul științific al lui Biden, acuzându-l că a mințit în fața Congresului.

Și asta este foarte puțin, Fondul Monetar Internațional a fost avertizat și el!

------------

La fel ca și în perioada pandemică, practic cu același scenariu, adevăratele persoane de știință, recunoscute la nivel mondial prin premiile Nobel acordate, sunt cenzurate și marginalizate pentru că nu adoptă narațiunea oficială a psihopaților care conduc planeta!

Ceea ce se întâmplă în nordul Italiei de vreo 10 zile, coroborat cu articolul institutul de meteorologie AEMET care ne spune că 50 de țări testează în prezent geoingineria, ne face să credem că dezastrele provocate de evenimentele atmosferice este probabil să nu sunt fie de origine naturală!

Cel mai bine este să analizați cu atenție evoluția acestor evenimente atmosferice extrem de ciudate și să trageți singuri concluziile necesare!

Sursa: laverita.info

https://www.byoblu.com/2023/04/23/geoingegneria-piu-di-50-stati-manipolano-il-clima-lo-rivela-lagenzia-meteorologica-spagnola/

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).