Editoriale

Klaus Schwab lansează „Marea Narațiune” ca o continuare a cărții „Marea Resetare”!

Klaus Schwab lansează „Marea Narațiune” ca o continuare a cărții „Marea Resetare”!

Fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, și coautorul său, Thierry Malleret, lansează noua lor carte „The Great Narrative”!

„Marea Narațiune” încapsulează Viziunea Davos și explorează modul în care putem modela o narațiune constructivă, comună pentru viitor!

Cartea este a doua tranșă din seria „The Great Reset”, care a fost un best-seller global, cu peste 250.000 de exemplare și cu zeci de traduceri!

Geneva, Elveția, 7 ianuarie 2023, autorii Klaus Schwab și Thierry Malleret, a căror carte „The Great Reset” în 2020 a devenit un best-seller global, au lansat vineri următoarea lor carte, „The Great Narrative”.

Cartea derivă dintr-un efort de colaborare cu unii dintre cei mai importanți gânditori ai lumii și descrie modul în care putem crea un viitor mai rezistent, incluziv și durabil.

„În 2022, cu toții așteptăm cu nerăbdare un viitor mai bun. Cu toate acestea, provocările cu care ne confruntăm în urma pandemiei sunt multiple și interconectate.

Marea Narațiune arată care ar putea fi calea de urmat și care poate fi rolul cooperării, inovării, moralității, politicilor publice și afacerilor”, a declarat Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial.

Cartea „The Great Narative” se bazează într-o măsură substanțială, dar nu exclusiv, pe interviuri realizate cu 50 dintre cei mai importanți gânditori și formatori de opinie ai lumii, care provin dintr-un spectru larg de discipline academice și din diverse geografii și medii.

Gânditorii includ economiști precum Mariana Mazzucato, Dambisa Moyo, Branko Milanovic, Niall Ferguson, Rana Foroohar, Justin Lifu Yin, Raghuram Rajan, Moises Naim și Rebecca Henderson Futuristi, filozofi și oameni de știință precum Amy Webb, Marina Gorbis, Annita Allen-Castellito Zhi, Helen Steward, Amie Thomasson, David Sinclair și John Rockström!

„Această carte este despre idei și despre modul în care acestea se pot uni pentru a forma o mare narațiune”, a spus Thierry Malleret, CEO al Barometrului Lunar și coautor al cărții.

„Este, de asemenea, și cel mai important, despre modul în care unele dintre aceste idei pot sau ar trebui să își facă loc în procesul de luare a deciziilor și a politicilor. Ele trec dincolo de domeniul teoriei și sunt un apel la acțiune”.

În ultimii 3 ani de zile, am trăit un adevărat coșmar în ceea ce privește drepturile și libertățile personale! Am asistat neputincioși la aplicarea unor măsuri sanitare aberante, a unor politici care au încălcat costituția statelor occidentale, a tratatelor internaționale ale drepturilor omului, sub pretextul unei pandemii despre care unii vorbeau și știau cu mult înainte ca ea să apară.

Odată ce au reușit să instaureze frica, a fost doar un singur pas pentru ca cetățenii, majoritatea de bună credință, să accepte toate măsurile aberante, discriminatorii, care au divizat societatea în 2 părți, reușind până la urmă să ne pună unii contra altora de frica unei contaminări cu un virus, așa zis „ucigaș”!

Brusc, decidenții au decis că este necesar ca cetățenii să știe doar „adevărul spus de ei”, au început să implementeze măsurile necesare pentru a cenzura toate persoanele care pot avea dubii asupra măsurilor pe care le-au luat și le vor lua în continuare!

După cum reiese acum din dovezile publicate de marile publicații din SUA (Twitter și Facebook files), aceștia au pregătit, au constrâns și forțat chiar directorii rețelelor de socializare, să-și implementeze toate măsurile necesare pentru a cenzura orice persoană, chiar publicații științifice de specialitate, medici specialiști, pe oricine poate fi împotriva narațiunii oficiale a statelor sau poate împiedica și pune în dubiu, produsele medicinale promovate de aceștia prin marea injectare care trebuia să-și atingă scopul!

Mulți dintre noi vorbeau la acea vreme de experimentele în masă care aveau loc cu aceste seruri, că nu a mai existat niciodată un precedent de o așa natură, când se promovează un produs experimental ca fiind sigur și care ar rezolva problema pandemiei, știind că în pandemie nu se vaccinează, iar orice produs farmaceutic nou, trece prin 4/5 etape experimentale în decursul a minim 5/8 ani pentru a putea fi pus pe piață și folosit la scară largă!

În toți acești ani am văzut o narațiune unică, în care guvernele plăteau mass-media pentru informare, pentru a îndemna cetățenii să se vaccineze, iar mulți decidenți, oamenii politici, vedete, influencer au postat mesaje pentru a incuraja vaccinarea!

Ciudat ar spune orice om normal, cum dintr-o dată mai marii decidenți, pe care nu i-a interesat niciodată de condițiile din spitalele noastre din România, unde zilnic se infectează pacienți cu diverse bacterii mortale, sunt acum interesați de sănătatea noastră a muritorilor de rând!

Cetățenii au ajuns să fie forțați, practic, să se injecteze prin constrângeri pe care statele le-au aplicat, cum a fost certificatul verde, sub amenințarea pierderii locului de muncă sau pierderea unor libertăți de mișcare, sau în unele cazuri dreptului asistenței medicale sau a intrării în magazine a celor care nu s-au supus!

Din punctul meu de vedere, Marea Narațiune, a avut deja loc în toți acești 3 ani de coșmar pentru umanitate.

Probabil am trăit doar prima parte a acestei narațiuni, sunt convins că obiectivele lor nu vor fi abandonate, iar anul 2023 va fi unul extrem de intens și de interesant!

Bătălia lor se va da în acest an, când să nu uităm, se dorește implementarea banilor digitali, dispariția banilor cash, implementarea cotei CO2, atacul asupra proprietății private și multe alte surprize de acest gen.

După ce acest Schwab ne spunea cu lejeritate că ne vor schimba pe noi, ca oameni, că se poate ajunge și la implantarea de cipuri și la transumanism, că ne vor lua tot, dar că trebuie să stăm liniștiți că doar așa vom putea fi fericiți, acum apare cu o noua carte din seara bine cunoscută!

Abia aștept să văd ce ne mai transmite și pregătește acest forum, care are oameni infiltrați în majoritatea guvernelor și instituțiilor importante din lume, după cum se lăuda chiar acest personaj.

Un singur lucru ne rămâne de făcut, să nu cădem în capcana lor, să citim mai mult despre ce doresc să facă cu noi ca să fim pregătiți pentru ce va urma, să începem să luăm atitudine și să fim mai activi decât am fost până acum în apărarea drepturilor noastre, până nu va fi prea târziu!

Autor: Daniel Oprican

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).