Sănătate

BOOM: Slovacia respinge preluarea puterii de către OMS prin tratatul pandemic!

BOOM: Slovacia respinge preluarea puterii de către OMS prin tratatul pandemic!

„Vaccinarea împotriva Covid a fost periculoasă pentru societate. Mediatorii nu au scris, vă amintiți, și acum citez că toți cei nevaccinați ar trebui să scrâșnească de durere ca un porc. 

Forța trebuie folosită și dacă cineva refuză politica de vaccinare. 

Și astăzi se dovedește că viziunea noastră liberă asupra vaccinării și a măsurilor guvernamentale în lupta împotriva covid-ului, care încalcă grav drepturile omului, a fost corectă și justificată.” 

Atitudine dură adoptată de prim-ministrul Robert Fico într-un discurs politic recent.

„Studiu după studiu confirmă consecințele scandaloase ale vaccinării în masă cu vaccinuri experimentale netestate.

Da, confirm, în calitate de președinte de partid, și confirm, și în calitate de prim-ministru, că voi sprijini eforturile unor politicieni ai noii coaliții de guvernare de a evalua ceea ce a făcut guvernul în anii 2020-2021 și mă voi uita, de asemenea, la partea financiară a trecutului, adesea achiziții complet lipsite de sens pe dispozitive medicale și vaccinuri.

De asemenea, afirm foarte clar că conducerea Social Democrației Slovace nu va sprijini consolidarea puterilor OMS în detrimentul statelor suverane în gestionarea războiului împotriva pandemiei.

Voi spune că astfel de prostii nu au putut fi inventate decât de companiile farmaceutice lacome care au început să simtă rezistența unor guverne împotriva vaccinării obligatorii.

Conform Constituției Republicii Slovace, pentru valabilitatea unor astfel de acorduri internaționale este necesară aprobarea Consiliului Național al Republicii Slovace în favoarea OMS. 

Și nu cred că partidele politice suverane slovace vor exprima un asemenea consens. SMER și membrii săi cu siguranță nu"!

Și nici el nu scutește nicio lovitura la adresa Ucrainei:

„Dacă spui deschis că este mai bine să negociem pacea ani de zile decât să lăsăm slavii să se omoare între ei ani de zile cu unicul scop de a ne slăbi. 

Dacă spunem asta și până acum nu funcționează, atunci vei fi automat etichetat ca agent Krmň.

Dacă spui deschis că o mare parte din ajutorul financiar și militar se termină în corupție pe scară largă în Ucraina, poate cea mai mare corupție din lume, atunci vei fi numit incorect din punct de vedere politic, chiar dacă ai dreptate și adversarii tăi știu că ai dreptate. 

Suspendarea calității de membru al lui SMER în Partidul Socialiștilor Europeni este doar o pedeapsă pentru suveranitatea și curajul nostru de a ne apăra opinia. 

Și spun asta cu voce tare pentru toată Slovacia și pentru întreaga lume”.

Sursa: presskit.it

Foto: wikimedia

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).