Sănătate

Scrisoare către medicii de familie germani cu privire la consecințele vaccinurilor Covid

Scrisoare către medicii de familie germani cu privire la consecințele vaccinurilor Covid

Asociația de tratament medical (MBV) a trimis o a doua scrisoare roșie medicilor generaliști germani cu privire la consecințele legale și de răspundere ale contaminării „vaccinurilor” cu ARNm C19, dacă aceștia nu au fost pe deplin informați.

Pe 5 decembrie 2023, Institutul Paul Ehrlich (PEI) a anunțat că scrisoarea și concluziile pe care le conținea sunt incorecte. 

Asociația Oamenilor de Știință și Medicilor MWGFD confirmă acum aceste pericole printr-o nouă scrisoare către medicii de familie.

Aici aveți traducerea și link-ul cu scrisoare oficială este în sursele acestui articol:

„Tuturor medicilor generaliști care doresc să continue să folosească vaccinuri împotriva Covid-19”

La 5 decembrie 2023, Institutul Paul Ehrlich (PEI) a avertizat pe site-ul său cu privire la o scrisoare roșie din comunitatea medicală din 1 decembrie 2023 prin care se îndrumau medicii de familie să oprească vaccinările din cauza contaminării ADN-ului cu COVID-19 pe baza ARNm. (vezi link 1 la surse)

Incertitudinea pe care ți-o poate provoca acest lucru este justificată. Prin urmare, am colectat mai jos informațiile disponibile publicului, dar nepublicate, de autoritățile guvernamentale. 

Sau pacienții dumneavoastră știu acum că vaccinul administrat se bazează pe un alt proces de fabricație decât cel utilizat în procesul de aprobare primară?

Motivul îngrijorărilor autorilor ”Scrisorii mâinii roșii” este faptul că nu a fost menționat vreodată un singur proces de producție a vaccinului. 

Există de fapt două:

„Procesul 1” pentru aprobare și „Procesul 2” pentru producția de masă. 

Acest „Proces 2” duce acum la suspiciuni. Menținerea standardelor de calitate!
Când „Procesul 2” a fost relaxat, s-a acceptat că doar 55% din ARN era intact și că loturile de vaccinare conțineau contaminare cu ADN. (vezi link 2 la surse)

Conform e-mailurilor scurse, EMA știa acest lucru de la sfârșitul anului 2020. (vezi link 3 la surse)

Ceea ce este surprinzător este faptul că singura reacție guvernamentală până în prezent la această suspiciune este banala scrisoare a PEI din 5 decembrie 2023.

În circumstanțe normale, ar trebui să existe un moratoriu asupra vaccinării pentru a investiga această suspiciune de niveluri potențial periculos de ridicate de contaminare cu ADN în vaccinurile COVID-19. 

Faptul că acest lucru nu se întâmplă ar trebui să facă să fie suspicioasă profesia de medic. 

În acest moment, permiteți-ne să ne referim la Jurământul Hipocratic și la Angajamentul de la Geneva, dar în special la obligațiile dumneavoastră de a vă informa pacienții.

Prin urmare, am luat scrisoarea PEI din 5 decembrie 2023 ca o oportunitate de a verifica dacă și, dacă da, cum este convins PEI de siguranța vaccinurilor:

 1. PEI susține că potrivit art. 32 AMG un lot de vaccin poate fi introdus pe piață în Germania numai dacă a fost verificat și aprobat de PEI. Acest lucru contrazice Secțiunea 3 Alineatul 1 și Secțiunea 4 din Ordonanța privind cerințele medicale privind garanția aprovizionării (MedBVSV), (vezi link 4 la surse) conform cărora vaccinurile Covid-19 pot fi introduse pe piață chiar și fără testarea de stat a loturilor. De altfel, regulamentul este în vigoare de la 25 mai 2020 până la 31 decembrie 2023.
 1. Examinarea PEI se limitează, așadar, doar la documentele producătorului, așa cum specifică chiar PEI în scrisoarea sa din 5 decembrie 2023. Comparați doar valorile limită cu informațiile furnizate de producător.
 1. Că vaccinul BNT162b2 (Comirnaty) nu este testat pentru impurități, în totalitate, indiferent de care ar fi, inclusiv contaminarea ADN, a confirmat Dr. Wagner, șeful asigurării calității PEI, pe 6 iulie 2022 în fața Curții federale administrative, printre altele, în procedura 1 WB 2.22 privind legalitatea includerii vaccinării împotriva COVID-19 în schema de vaccinare de bază a Bundeswehr. Dr. Wagner a explicat că PEI nu are nici unul care să facă secvențiere. PEI efectuează personal doar 4 din cele 35 de teste pe lot: inspecție vizuală, testare de integritate, testare a lungimii modRNA în metoda gelului și măsurarea dimensiunii LNP. Motiv: Producătorul BioNTech a declarat că
  o astfel de contaminare nu poate avea loc din motive de producție.
  În plus, chiar dacă dovezile în acest sens sunt aduse în PEI din exterior, nimic nu va fi examinat decât dacă este conținut într-un articol revizuit de colegi. Acest lucru contrazice în mod clar principiul precauției!
 1. Această declarație a Dr. Wagner este confirmată de informațiile guvernului federal din 31 octombrie 2023, (vezi link 5 la surse) conform cărora PEI nu controlează cantitatea reziduală de reziduuri ADN. Numai producătorul efectuează teste experimentale ulterioare deoarece are obligația de a verifica valorile limită ADN pe doză pentru a verifica dacă este respectată limita stabilită în aprobare. PEI verifică doar aceste documente relevante.
 1. ADN-ul contaminat se bazează pe procesul de fabricație pe care Pfizer/BioNTech l-au schimbat după finalizarea aprobării Comirnaty. În „Procesul 1” original, Pfizer/BioNTech modRNA a fost produs din ADN sintetic prin transcripție sintetică in vitro și amplificat prin PCR. Pentru a accelera producția, ADN-ul care codifică modRNA a fost donat în bacterii și plasmide E-Coli. (vezi link 6 la surse) Adică, loturi de „Procesul 1” a fost folosit pentru aprobare și loturi de „Procesul 2” au fost injectate în populația lumii. (vezi link 7 la surse)
  Pentru ADN, contaminarea poate apărea numai în limitele valorilor limită, ceea ce, prin urmare, se aplică doar „Procesului 1”. Cu toate acestea, acest proces de fabricație este complex și costisitor. Prin urmare, în loturile „Procesul 2”, depășirile extreme ale limitei OMS de 10 ng/doză8 apar de 188 până la 509 ori (vezi link 9 la surse) sau de 83 până la 284 ori (vezi link 10 la surse).
 1. În ciuda tuturor studiilor publicate până acum, PEI continuă să presupună că beneficiile vaccinurilor depășesc riscurile:
  Acest lucru contrazice declarația EMA (vezi link 11 la surse) Aceasta a recunoscut deja membrilor Parlamentului European la 18 octombrie 2023 că vaccinurile nu au fost aprobate pentru a preveni transmiterea de la o persoană la alta. Acest lucru nu previne logic infecția, altfel nu ar exista transmitere. Acestea sunt denumite doar „protecție personală”, conform șoaptei liniștitoare a EMA.
  B. Cu toate acestea, departamentul 611 al Ministerului Federal al Sănătății este conștient de acest lucru din 23 martie 2022. În acea zi, BMG a primit un e-mail de la RKI în care se spunea că vaccinările nu protejează împotriva infecției sau transmiterii. (vezi link 12 la surse)
  C. Pentru cei care au vrut cu adevărat să verifice, ar fi fost deja clar din contractele Pfizer cu UE că vaccinul nu protejează împotriva infecției sau transmiterii și că UE a acceptat aceste riscuri și incertitudini semnificative care decurg din producția sa. (vezi link 13 la surse)
  D. Declarația publică a lui Janine Small, reprezentând Pfizer, în fața Comisiei Parlamentului Uniunea Europeană, potrivit căreia vaccinurile nu au fost niciodată testate pentru a stopa transmiterea, se regăsește în înregistrarea întâlnirii. (vezi link 14 la surse)
 1. Necunoașterea tuturor acestor fapte și a confesiunilor științifice clare din partea responsabililor pentru Uniunea Europeană și a guvernul federal al Republicii a provocat pagube care ar fi putut fi evitate:
  Când vine vorba de efectele secundare ale acestor vaccinări, Barry Young, unicul dezvoltator și administrator al bazei de date din Noua Zeelandă pentru sistemul „plată-pe-doză” introdus în țară, prin care medicii sunt plătiți în funcție de dozele de vaccinuri COVID administrate, a declarat recent că a reieșit că, în legătură directă cu vaccinarea, se poate observa o creștere a ratei mortalității, în special în rândul grupelor de vârstă mai mici. (vezi link 15 la surse) Consecința dezvăluirii sale a fost că a fost imediat arestat și baza de date genomică a Dr. Kevin McKernan a fost îndepărtată din umbră la instigarea guvernului Noua Zeelandă în urma unui ordin judecătoresc provizoriu, (vezi link 16 la surse) care a fost primul care a demonstrat contaminarea ADN-ului în vaccinuri. (vezi link 17 la surse)

       Se pare că cineva este interesat de adevărul despre vaccinuri. Consecințele reale ale acestor tratamente nu sunt dezvăluite, așa cum demonstrează cenzura răspunsului lui Janine Small la Parlamentul European.
       B. Un studiu publicat în Nature (vezi link 18 la surse) pe 7 decembrie 2023 în FAZ confirmă că contaminarea ADN-ului declanșează „procese moleculare neașteptate în interiorul celulelor”. Consecințele acestui lucru nu pot fi nici măcar estimate. 

 1. De asemenea, menționăm că procurorul general al statului Texas, Ken Paxton, a dat în judecată Pfizer pentru înșelăciune și cenzură. (vezi link 19 la surse) 

Ministrul italian al Sănătății, cercetat de Parchetul de la Roma, se confruntă și el cu consecințe similare din cauza consecințelor privind eliberarea iresponsabilă a acestor preparate în populație. (vezi link 20 la surse)
Pentru a vă arăta în mod real lipsa de scrupule a celor care au introdus aceste medicamente în populație, îl cităm pe dr. Eric Rubin, redactor-șef al New England Journal of Medicine, și care este unul dintre cei 18 membri ai comitetului consultativ al FDA responsabil cu aprobarea vaccinurilor pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani din Statele Unite:
„Nu vom ști niciodată cât de sigur este acest vaccin până când nu începem să-l administrăm. Cam așa merg lucrurile. În acest fel am devenit conștienți și de complicații rare cu alte vaccinuri, precum cel împotriva rotavirusului. Și cred că ar trebui să votăm pentru aprobare.” (vezi link 21 la surse) 

Având în vedere toate aceste eșecuri și faptele dure acum clare pentru toți, etica dumneavoastră medicală este acum sub control. Cum te vei decide? 

Vă veți educa cu sinceritate pacienții despre beneficiile și riscurile îndoielnice ale vaccinului ARNm COVID? 

Sau sunteți încă atât de convins de această vaccinare încât o lăudați ca fiind „eficientă și sigură” și, prin urmare, vă expuneți riscului ca consimțământul pacientului să fie invalid din cauza informațiilor incomplete și, prin urmare, vă asumați responsabilitatea pentru consecințele negative ale vaccinării?

Dacă doriți mai multe informații sau doriți să aflați mai multe despre cum funcționează ingredientele active ale modRNA, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 

Avem o rețea extinsă de experți care vă pot oferi sfaturi științifice, medicale și juridice. Vă rugăm să acordați atenție și publicațiilor suplimentare de pe site-ul nostru www.mwgfd.org.

Autorii scrisorii:
avocatul Edgar Siemund, medicul. Ronald Weikl, Dr. Andreas Sönnichsen, Prof. Dr. Bhakdi

Sursa: https://presskit.it/2023/12/10/lettera-ai-medici-base-tedeschi-sulle-conseguenze-legali-responsabilita-vaccini-covid/

Scrisoarea oficială: click aici

Arhiva de documente, unele au fost deja șterse:

1 https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/mitteiligen/231205-falschmelde-rote-hand-brief-mrna-impfstoffe.pdf? blob=Filepubblicazione&v=8
2 https://archive.is/Qoeyg
3 https://archive.is/sQYoE

4 https://www.bundesgesundheitsministerium.de/service/gesetze-und-verfassungen/guv-19-lp/medbvsv
5 Documento 20/9033; https://dserver.bundestag.de/btd/20/090/2009033.pdf
6 Vedi lettera di risposta https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1731/rapid-responses allo studio BMJ https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1731
7 Rapporto di valutazione dell’EMA del 19 febbraio 2021, pagina 18; https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

8 https://doi.org/10.5731/pdajpst.2013.00910
9 https://osf.io/preprints/osf/mjc97; pagina 26
10 https://transition-news.org/IMG/pdf/ohne_anlage_dna_kontamination_comirnaty_bei_in_deutschland_in_umlauf.pdf
11 https://drive.google.com/file/d/1gDfGrb8wFQWnMSOolgm87sX6Xqy_X4S0/view?pli=1
12 https://media.frag-den-staat.de/files/foi/778388/23-02-2023-aw-rki-220322-rki.pdf
13 https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer .pdf
14 https://multimedia.europarl.europa.eu/it/webstreaming/special-committee-on-covid-19-pandemic_20221010-
1430-COMITATO-COVI; dalle 15:31:47
15 https://rumble.com/v3ynskd-operazione-m.o.a.r-mother-of-all-revelations.html; al minuto 41.
16 https://twitter.com/Kevin_McKernan/status/1731882709092270398
17 https://osf.io/b9t7m/

18 https://m.faz.net/aktuell/wissen/medizin-ernaehrung/unerwartete-laufen-nach-corona-impfung-mrna-impfstoff-von-biontech-19364838.html
19 https://apollo-news.net/pfizer-in-texas-wegen-irrefuehrung-und-zensur-angeklagt/
20 https://tkp.at/2023/12/06/impfschaeden-italiens-corona-gesundheitsminister-im-visier-der-justiz/
21 https://www.youtube.com/watch?v=laaL0_xKmmA; alle ore 6:46:03

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).